MINA TJÄNSTER

”Från original till säljstart”

Genom att ta hjälp av mig kan ni få en anpassad projektplan för just er idé/produktion för att försäkra er om att ni får era varor i rätt kvalité, till rätt pris och i tid till säljstart.

NYSTARTAD

från idé till PRODUKT

pexels-olya-kobruseva-5428833
”Jag har en idé till en produkt men jag vet inte hur man gör!”

Jag kan se till att din idé blir till en riktigt bra produkt! Jag vill att du ska kunna förverkliga din produktidé på ett effektivt, smart och tidsrealistiskt sätt. Att du ska kunna tjäna pengar på din idé. Den kunskap jag har delar jag med mig av för att hjälpa dig med din produktidé, som i förlängningen blir till ditt varumärke och din affärsidé.

pexels-fauxels-3184635
Tillsammans tar vi fram Projektplanen

Vi sätter oss ned och ser över helheten, hur ser din idé ut? I en workshop tar vi fram en tidsplan med aktiviteter för just din utvecklingsprocess. Vi skruvar på planen tills du och ditt team känner er nöjda med att den passar för just er. Tillsammans tar vi sedan fram alla mallar och annat material som ni behöver för att lyckas i er framtagning!

brooke-lark-DW_nQY7e8t8-unsplash
Vad händer fram till säljstart?

När projektplanen är klar och alla berörda utbildade är det dags att testa. Den första gången kan det kännas osäkert och utmanande, men jag finns som stöd genom hela processen. Tillsammans gör vi utvärderingar längs vägen och förbättrar där det behövs. När den första utvecklingsperioden är klar har ni kommit ett steg på vägen mot ett varumärke med kvalité!

etablerad

EFFEKTIVARE PRODUKTUTVECKLING?

pexels-fauxels-3182755
”Vi tar fram nya produkter men är sällan i tid och kostnaderna blir för höga.”

Med rätt stöd och hjälp att gå igenom samarbeten, aktiviteter och ledtider finns det möjlighet att effektivisera framtagningen av nya produkter. Mitt mål är att ni ska känna er säkra på att er produkt är färdig till säljstart, tillverkad i rätt kvalité, till rätt pris.

pexels-fauxels-3183151
Projektplan översyn

I en workshop ser vi tillsammans över tidsplaner med aktiviteter för att skapa en optimal tidsplan för framtagning av era produkter. Vi skruvar på planen tills ni känner er nöjda med resultatet. Tillsammans ser vi över mallar och annat som kan behöva tas fram eller uppdateras. Sedan är det dags att utbilda alla berörda för ett lyckat resultat.

alasdair-elmes-ULHxWq8reao-unsplash
Vad händer fram till säljstart?

När projektplanen är klar och alla berörda utbildade är det dags att testa. Den första gången kan det kännas osäkert och utmanande men jag finns som stöd genom hela processen. Tillsammans gör vi utvärderingar längs vägen och förbättrar där det behövs. När den första utvecklingsperioden är klar har ni kommit ett steg på vägen mot ett varumärke med kvalité!

etablerad/NYSTARTAD

EXTERN PRODUKTUTVECKLING

bulletin-board-3127287_1920
”Vi vill ta fram nya produkter men vill inte ha en egen utvecklingsavdelning”

Om ni inte vill sköta produktutvecklingen själva så finns det möjlighet att använda mina tjänster. Utifrån er idé ser jag till att ta fram era produkter utifrån era önskemål. Mitt mål är att ni ska känna er säkra på att er produkt är färdig till säljstart, tillverkad i rätt kvalité, till rätt pris.

work-5382501_1920
Projekt
Uppstartsmöte

Vi ser tillsammans över nuläge, kravspec och förutsättningar för framtagning av era produkter. När ni känner er nöjda upprättar vi ett uppdragskontrakt för utvecklingsprojektet.

events-2609526_1920
Vad händer fram till säljstart?

När projektet är igång kommer ni att löpande få uppdateringar kring hur det löper framåt och jag kontaktar er kring frågor som kan uppstå längs vägen till en riktigt bra produkt. Tillsammans gör vi utvärderingar och justeringar där det behövs. När proverna är godkända lägger ni en startorder utifrån era behov och jag ser till att den inkommer i tid till säljstart till det pris vi kommit överens om.

Exempel på hur vi kan gå tillväga:

  • Konceptstudie – Workshop
  • Projektplan för utveckling tas fram
  • Översyn och genomgång ledtider och tidsplaner
  • Utbildning och uppföljning

Hela projekt eller enstaka konsulttimmar, anpassat efter er behov.

Resultat

När vi avslutat vårt gemensamma arbete och utvärderat, har ni tillsammans med mig tagit fram följande.